Pogoji uporabe

Vse informacije, podatki in gradiva na spletni strani rehar.com so informativne narave. V podjetju Kovinopasarstvo Rehar d. o. o. (v nadaljevanju "podjetje") se bomo trudili zagotavljati nemoteno delovanje spletne strani in zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov. Podjetje ne odgovarja za morebitne napake in moteno delovanje spletne strani, prav tako ne odgovarja za morebitno nastalo škodo na podlagi uporabe ali nezmožnosti uporabe podatkov na spletni strani rehar.com. Predmetno pravno obvestilo lahko podjetje kadarkoli spremeni ali ga iz spletne strani izbriše, brez predhodnega obvestila. Spletna stran rehar.com je intelektualna lastnina podjetja in je avtorsko zaščitena. Uporaba informacij, podatkov in drugih gradiv brez predhodne odobritve podjetja je prepovedana.

Izjava o varovanju zasebnosti

Ob vnosu kateregakoli osebnega podatka na spletni strani rehar.com bomo spoštovali vašo zasebnost. Naša politika glede varovanja osebnih podatkov je sledeča:

  • V našem podjetju spoštujemo zasebnost vsake stranke in skrbno varujemo vse njene podatke, ki jih vpišejo v različne obrazce na spletni strani.
  • Podatki niso nikoli dostopni tretjim osebam.
  • Podatkov o naših uporabnikih nikoli ne dajemo v najem in jih ne prodajamo.
  • Podatke uporabljamo izključno za poslovno sodelovanje.

Piškotki

Spletna stran uporablja različne piškotke za njeno delovanje.

Piškotek (angl. cookie) je v računalništvu podatek o uporabniku, ki ga spletni brskalnik shrani na računalniku ali drugi elektronski napravi za možnost nadaljnje uporabe. Gre za informacije, ki se ob obisku posamezne spletne strani shranijo na posameznikov računalnik in so ob ponovnem obisku iste strani uporabljene za prepoznavanje, sledenje in zbiranje specifičnih informacij o internetnih uporabnikih, kot so npr. preference do določenih strani/vsebin ali nakupovalne navade na spletu.

Piškotki, ki jih uporabljamo:

  • cookie_notice_accepted - Namen: preverjanje potrditve piškotkov
  • _ga - Google Analytics () - Namen: statistika ogledov spletne strani
  • _gat_gtag_UA_175810832_1 - Google Analytics () - Namen: statistika ogledov spletne strani
  • _gid - Google Analytics () - Namen: statistika ogledov spletne strani

Onemogočanje piškotkov

V kolikor ne želite, da si brskalnik shrani piškotke lahko to onemogočite. Več informacij o izklopu piškotkov v Vašem brskalniku:

Podatki podjetja:
Kovinopasarstvo Rehar d. o. o.
Zaloška Gorica 12
SI-3301 Petrovče
Slovenija

ID za DDV: SI 12402010
Matična št.: 2161745000
TRR: SI56 6100 0000 9211 661

Podjetje je vpisano v poslovni in sodni register.
Smo zavezanci za DDV.
Glavna dejavnost podjetja po SKD: 25.620 (Mehanska obdelava kovin)
Datum vpisa pri registrskem organu: 25. 11. 2005, Okrožno sodišče Celje

 

Avtor spletne strani je podjetje Mimateam.